10 maart 2023Rebello gerecycled papier

Wist je dat papier recycling een van de makkelijkste manieren is om ons milieu te beschermen? Door het gebruik van gerecycled papier te stimuleren, kunnen we onze natuurlijke hulpbronnen behouden en de hoeveelheid afval verminderen. Het is dan ook een eenvoudige manier om een positieve bijdrage te leveren aan ons milieu.
Een papiersoort die uitermate geschikt is om te gebruiken is Rebello. Dit papiersoort is 100% gerecycled en FSC gecertificeerd. Het heeft een natuurlijke witheid (CIE 110), door geen chloor en optische witmakers te gebruiken. Vaak zie je in dit papier nog een kleine vezel zitten. Door de opdikking die dit papier heeft, krijgt het drukwerk ook nog eens meer body !
.

Rebello is leverbaar in veel verschillende grammages (80, 90, 100, 120, 150, 170, 250 & 300 grs). Door dit ruime assortiment kan het gebruikt worden voor een breed scala aan drukwerktoepassingen. Hierbij kunt u denken aan, visitekaartjes, flyers, uitnodigingen & brochures.
Kortom, doe mee met de groeiende beweging om het milieu te beschermen en laat eens een keer uw drukwerk produceren op een gerecyclede papierkwaliteit. gerecycled-logo


Go Back>